Το πλήρωμα του Πουκέτ διασώθηκε αφού κόλλησε σε βράχο στο Κράμπι

Κράμπι –

Ένα ψαροκάικο από το Πουκέτ βρέθηκε κολλημένο σε βράχο στη μέση της θάλασσας μετά από χτύπημα από κύμα στο Κράμπι.

Η επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Hat Nopparat Thara Mu-Ko Phi Phi, κυρία Ratchanok Paenoi είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (25 Μαΐου) ειδοποιήθηκαν από τη Ναυτική Αστυνομία του Krabi ότι ένα αλιευτικό σκάφος ανατράπηκε κοντά στο νησί Dang στην περιοχή του ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ.

Τα σωστικά συνεργεία του εθνικού πάρκου στάλθηκαν στην τοποθεσία 600 μέτρα από το νησί. Το σκάφος ήταν κολλημένο σε έναν τεράστιο βράχο στη μέση της θάλασσας. Ο καπετάνιος και το πλήρωμα του σκάφους διασώθηκαν με ασφάλεια από άλλο αλιευτικό και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Το ψαροκάικο επέστρεφε στο Πουκέτ πριν χτυπηθεί από τα κύματα και κολλήσει στον βράχο, είπε ο άγνωστος καπετάνιος.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης (TMD) έχει προειδοποιήσει για καταιγίδες και ζέστη σε πολλές περιοχές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.