Οι υπάλληλοι επιθεωρούν το κατάστημα κατοικίδιων ζώων στη Ρασάντα του Πουκέτ μετά από καταγγελίες για εικαζόμενη πώληση παράνομων τσιγάρων

Rassada -

Αξιωματούχοι επιθεώρησαν ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων στη Ρασάντα αφού έλαβαν καταγγελίες για εικαζόμενη πώληση παράνομων τσιγάρων.

Ωστόσο, δεν βρέθηκε τίποτα παράνομο.

Το περιφερειακό γραφείο του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι έλαβαν καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι παράνομα τσιγάρα πωλούνταν σε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων κοντά στον δήμο Rassada στην περιοχή Mueang Phuket.

Το βράδυ της Τετάρτης (24 Μαΐουth) μια ομάδα από το περιφερειακό γραφείο της πόλης του Πουκέτ και την αστυνομία της πόλης του Πουκέτ πήγαν στο κατάστημα κατοικίδιων ζώων.

Ωστόσο, οι αρχές επιβολής του νόμου δεν βρήκαν παράνομα τσιγάρα στο κατάστημα ή άλλα παράνομα είδη και είπαν ότι το κατάστημα πληρούσε όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Ως αποτέλεσμα, το όνομα του pet shop κρατήθηκε.

Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν με εκατοντάδες ηλεκτρονικά τσιγάρα και εκατοντάδες κουτιά παράνομα τσιγάρα στο Mueang Phuket.

Η αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε δύο γυναίκες από την Ταϊλάνδη, η μία από τις οποίες είναι μια 17χρονη έφηβη, για παράνομη πώληση λαθρεμπορίου καπνού και συσκευές ατμίσματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.