Δελφίνι βρέθηκε νεκρό στην παραλία στο Κράμπι

Κράμπι –

Ένα δελφίνι βρέθηκε νεκρό κοντά σε ένα νησί στην περιοχή Nuea Khlong.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι το πρωί της Πέμπτης (25 Μαΐουth), ειδοποιήθηκαν από έναν αρχηγό του χωριού στο Koh Sri Boya ότι ένα νεκρό δελφίνι βρέθηκε στην παραλία Lang Koh.

Το δελφίνι είχε μήκος 1.50 μέτρα και ζύγιζε περίπου 100 κιλά. Στο σώμα του βρέθηκε μια πληγή. Το νεκρό δελφίνι μεταφέρθηκε στο Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων Τανγκ για νεκροψία, προκειμένου να βρεθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.