Συνελήφθη ύποπτος με 5,800 χάπια μεθαμφεταμίνης στη Ρασάντα του Πουκέτ

Rassada-

Ένας άνδρας ύποπτος από το Nakhon Si Thammarat συνελήφθη στη Rassada του Πουκέτ με 5,800 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε τον κ. Pairoj Mangsri, 39 ετών, από το Nakhon Si Thammarat. Του κατασχέθηκαν 1.19 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 5,800 χάπια μεθαμφεταμίνης. Συνελήφθη στο Soi King Kaew στη Rassada.

Η σύλληψη έγινε αφού η αστυνομία έλαβε μια ανώνυμη πληροφορία ότι ο κ. Roj πουλούσε παράνομα ναρκωτικά στην περιοχή Rassada.

Η αστυνομία του Πουκέτ διεξήγαγε μια επιχείρηση τσίμπημα στην οποία τελικά συνέλαβε τον ύποπτο.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.