Επίσημη κυκλοφορία του «Anchan Mountain Breeze», του τελευταίου έργου πολυτελούς βίλας 2,700 MB του Πουκέτ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΠΟΥΚΕΤ –

Η Anchan αποκαλύπτει το μέγα έργο «Anchan Mountain Breeze» στο H2, που εξυπηρετεί το τμήμα της Luxury Villa «Amidst Breathtaking Nature in Khao Phratheaw», ένα νέο ορόσημο κατοικιών στο Πουκέτ.

(Πουκέτ, Ταϊλάνδη) Η Anchan αξιοποιεί για άλλη μια φορά τις δυνατότητές της ως ηγέτης των κατασκευαστών πολυτελών επαύλεων στο Πουκέτ και ανταποκρίνεται στη διπλάσια ζήτηση με το τελευταίο μέγα έργο 2.7 δισ. μπατ [2,700 MB] "Anchan Mountain Breeze", που βρίσκεται σε ένα οροπέδιο 60 rai ή 96,000 τ.μ, που περιβάλλεται από βουνά 270 μοίρες γύρω.

Το έργο παρουσιάζει ευρύχωρες και πολυτελείς μονοώροφες βίλες σε ένα εκτεταμένο κτήμα. Το 3 Villa Layout κάνει το ντεμπούτο του σε αυτήν την ανάπτυξη για να καλύψει τις ανάγκες κατοικίας μεσαίων έως μεγάλων οικογενειών. Προχωρώντας από την αρχιτεκτονική επιτυχία του The Masterpiece, υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στο Modern Tropical στυλ, το οποίο θα εγγυηθεί την επιτυχία ενός θερμού καλωσορίσματος σε πελάτες και επενδυτές σε όλο τον κόσμο.

Η τοποθεσία ορόσημο "Μέσα σε μια εκπληκτική φύση στο Khao Phratheaw" παρουσιάζει την προσεκτικά επιλεγμένη τοποθεσία για αυτήν την ανάπτυξη. Οι κατασκευές προορίζονται να είναι εξοχικές κατοικίες, με τα πάντα στη διάθεσή σας για ιδιωτική διαβίωση σε πολυτελή επίπεδα ποιότητας και άνεσης. Το Insight για το τμήμα των Ατόμων Υψηλής Καθαρής Αξίας (HNWI) διαπιστώνει ότι σε αυτήν την ομάδα αρέσει το απόρρητο και οι αποκλειστικές διατάξεις της.

Προτιμούν την μονοώροφη βίλα, με ηρεμία και ησυχία σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον. Αποφεύγουν τη φασαρία της κοινότητας και την κίνηση, ενώ το ταξίδι στην πόλη παραμένει βολικό. Το έργο είναι πλήρως εξοπλισμένο για παραθεριστικούς χώρους κοινότητας, καθώς βρίσκεται κοντά στις παραλίες Naiyang και Naiton, κορυφαία διεθνή σχολεία, αθλητικούς συλλόγους ασιατικού επιπέδου, το αεροδρόμιο του Πουκέτ και μια βολική σύνδεση 3 λεπτών με τους κύριους αυτοκινητόδρομους του Πουκέτ.

Ο κ. Preechapol Sae-tiw, Διευθύνων Σύμβουλος της Pearl Island Property Co., Ltd, σημείωσε, «Το Anchan Mountain Breeze είναι ένα ακόμη έργο που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2023. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την ξεχωριστή αρχιτεκτονική ταυτότητα του Anchan στο Μοντέρνο Τροπικό στυλ. Αυτή τη φορά, η ιδέα μας είναι «Η Τέλεια Ειρήνη σας Ανάμεσα στη Φύση που κόβει την ανάσα». Αυτό τονίζει τις δύο κορυφαίες προτεραιότητές μας, οι οποίες είναι 1. Σχεδιασμός υψηλής αξίας διαχρονικής πολυτέλειας, με μινιμαλιστική εστίαση και εγγύηση υλικών υψηλής ποιότητας, με προσοχή στη λεπτομέρεια και 2. Προνομιακή τοποθεσία με μεγάλες δυνατότητες και συμβατή με το αρχιτεκτονικό στυλ και τον τρόπο ζωής. Συγκεκριμένα, οι βίλες μας δίνουν βάρος στον εξωτερικό χώρο διαβίωσης. Ως εκ τούτου, εμείς σκεφτείτε την ιδιωτικότητα, την ειρήνη και μια εκπληκτική φυσική ατμόσφαιρα, η οποία ωστόσο διατηρεί την ευκολία της. Ως τοπικός προγραμματιστής του Πουκέτ, ερευνήσαμε τον ιστότοπο σε βάθος. Και έχουμε εφαρμόσει την 17χρονη εμπειρία μας στον κλάδο για να είμαστε σίγουροι ότι «Η τέλεια ειρήνη σας μέσα σε μια εκπληκτική φύση στο Khao Phrathaew» είναι η καλύτερη απάντηση τόσο για τους ιδιοκτήτες σπιτιού όσο και για τους επενδυτές, τώρα και στο μέλλον.

Το Anchan Mountain Breeze Project βρίσκεται σε ένα οροπέδιο 60 rai ή 96,000 τ.μ., το οποίο περιβάλλεται από βουνά 270 μοίρες γύρω. Αυτό προσφέρει εκπληκτική θέα στο βουνό τόσο κατά την ανατολή όσο και κατά τη δύση του ηλίου. Η ανάπτυξη περιλαμβάνει 88 βίλες σε τρεις τύπους: Πολυτελής Βίλα 3 Υπνοδωματίων 473 τ.μ. σε οικόπεδο 674 – 755 τ.μ., πολυτελείς βίλες 4 υπνοδωματίων 529 τ.μ. σε οικόπεδο 782 – 977 τ.μ. και Grand Luxury Βίλα 4 Υπνοδωματίων 709 τ.μ. σε οικόπεδο 1,097 – 1,325 τ.μ.

  • Εκπληκτικός εξωτερικός χώρος: Ένας όμορφος υπαίθριος κοινοτικός χώρος για χαλάρωση με πισίνα 15 μέτρων, τζακούζι και θέα τριγύρω με γενναιόδωρα μπαλκόνια και καταπράσινους κήπους και μεγάλα παράθυρα 2.8 μέτρων.
  • Signature Pavilion: Αυτή η ανοιχτή κατασκευή είναι εξαιρετική, με σχέδιο με πλακάκια οροφής από ξύλο κέδρου διακοσμημένα με ξύλο τικ.
  • Ανοιχτό Living Concept: Ευρύχωροι και ευάεροι χώροι με οροφές ύψους 6 μέτρων και διακόσμηση με πολυτελή τικ, συνδεόμενους χώρους για αναψυχή, φαγητό και μαγείρεμα.
  • Δύο κύρια υπνοδωμάτια: Οι βίλες μας διαθέτουν δύο κύρια υπνοδωμάτια που συνδέονται με το κεντρικό κτίριο και ένα άλλο ξεχωριστό δωμάτιο. Κάθε δωμάτιο έχει δάπεδο από ξύλο τικ, ιδιωτικό μπάνιο και μεγάλα παράθυρα για θέα στην πισίνα.

«Είμαστε σίγουροι για την ανάπτυξη των προϊόντων μας παράλληλα με πιο ακριβείς στρατηγικές για επιλεγμένες τοποθεσίες. Πέρυσι, η Anchan σημείωσε επιτυχία με δύο έργα τα οποία αποδείχτηκε ότι έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από τους πελάτες. Επενδυτές από όλο τον κόσμο που αναζητούσαν εξοχική κατοικία στο Πουκέτ απέκτησαν κάθε μονάδα του "Anchan Tropicana" σε χρόνο ρεκόρ, ενώ το "Anchan Flora" είναι επί του παρόντος sold out κατά 80%. Η αποστολή μας είναι να χτίζουμε κάθε σπίτι σαν να ήταν το δικό μας σπίτι, πράγμα που σημαίνει ότι επικεντρωνόμαστε στη διατήρηση των υψηλότερων επιπέδων ποιότητας. Αυτό μας έχει κερδίσει έναν αριθμό πελατών που έχουν προταθεί από τους φίλους τους. Ως εκ τούτου, αναμένουμε ότι το Anchan Mountain Breeze θα είναι άλλο ένα έργο που θα δημιουργήσει σημαντικό ενδιαφέρον στην αγορά φέτος», κατέληξε ο κ. Preechapol.

Οι πολυτελείς βίλες 3 υπνοδωματίων ξεκινούν από 28.8 MB και οι πολυτελείς βίλες 4 υπνοδωματίων ξεκινούν από 33.9 MB.

Οι Show Villas είναι ήδη ανοιχτές για προβολή. 

Για να κανονίσετε ένα ραντεβού για προβολή, καλέστε στο +66(0)92 389 9000 ή email [προστασία μέσω email]

Το γραφείο πωλήσεων της Anchan είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9.00 έως τις 18.00.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το έργο, βλ www.anchanvillas.com

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.