Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από ατύχημα με λεωφορείο στη Songkhla

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Asia Rescue

Songkhla, Νότια –

Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο από την Μπανγκόκ με προορισμό το Χατ Γιάι που μετέφερε 30 επιβάτες συνετρίβη στη Σονγκλά.

Η αστυνομία του Rattaphum ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το πρωί της Τρίτης (23 Μαΐουrd) στον δρόμο της Ασίας στην υποπεριοχή Kamphaengphet, στην περιοχή Rattaphum.

Στο σημείο έφτασαν μέλη της έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου. Δέκα τραυματίες βρέθηκαν μέσα στο λεωφορείο. Ένας από τους τραυματίες ήταν μια γυναίκα που είχε σπάσει το πόδι της. Όλοι μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία.

Ο κύριος οδηγός του λεωφορείου (τα λεωφορεία μεγάλων αποστάσεων στην Ταϊλάνδη λειτουργούν γενικά με πολλούς οδηγούς), ο κ. Sawas Srusen, 49 ετών, είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης: «Κοιμόμουν ενώ ο δεύτερος οδηγός οδηγούσε το λεωφορείο. Ο δεύτερος οδηγός μου είπε ότι προσπαθούσε να πάρει ένα κινητό τηλέφωνο που του άφησε πριν χάσει τον έλεγχο του λεωφορείου».

«Το λεωφορείο ταξίδευε από την Μπανγκόκ στο Hat Yai στη Songkhla. Έμειναν μόνο 22 χιλιόμετρα περίπου πριν φτάσουμε στον προορισμό», πρόσθεσε ο κ. Sawas.

Το όνομα του πραγματικού οδηγού που φέρεται να έπεσε το κινητό του και προκάλεσε τη συντριβή δεν δόθηκε αμέσως στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Rattaphum που συνεχίζει την έρευνά της.

Δεν ήταν επίσης αμέσως σαφές εάν η εταιρεία λεωφορείων θα αντιμετωπίσει νομικές ενέργειες για το δυστύχημα.

***************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.