Πέντε Φιλιππινέζοι τουρίστες, ξεναγός και οδηγός διασώθηκαν μετά την ανατροπή του σκάφους στο Phang Nga

Phang nga-

Πέντε Φιλιππινέζοι τουρίστες, ένας οδηγός και ένας οδηγός διασώθηκαν μετά την ανατροπή ενός σκάφους με μακριά ουρά στο Phang Nga.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Phang Nga Bay, κ. Nattawat Nuisringam, είπε στο Phuket Express ότι το απόγευμα της Δευτέρας, (22 Μαΐου), ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό ένα χιλιόμετρο από το Baan Sam Chong.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν πέντε Φιλιππινέζους, έναν ξεναγό και τον οδηγό του σκάφους να επιπλέουν στη θάλασσα. Όλοι φορούσαν σωσίβια. Το αναποδογυρισμένο σκάφος βρέθηκε κοντά. Ο οδηγός του σκάφους, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από αρμόδιους αξιωματούχους, δήλωσε ότι υπήρχαν ισχυρά κύματα που έπληξαν το σκάφος πριν ανατραπεί το σκάφος.

Όλα τα εμπλεκόμενα άτομα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη στεριά και κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Αυτό το περιστατικό που σχετίζεται με το σκάφος δεν ήταν τόσο τραγικό όπως αυτή η πρόσφατη στην οποία τραυματίστηκαν 35 άτομα, κυρίως ξένοι τουρίστες.

Υπήρξαν επίσης πολλά άλλα ατυχήματα με σκάφος πρόσφατα, τα οποία καλύψαμε εδώ:

Δύο ξένοι τουρίστες και ένας καπετάνιος σκάφους διασώθηκαν μετά την ανατροπή μιας μακροουράς βάρκας στο Κράμπι.

Μια μητέρα από τη Μαλαισία και η εξάχρονη κόρη της ανακοινώθηκαν νεκροί μετά την ανατροπή ενός σκάφους με μακριά ουρά στο Κράμπι.

Εννέα Σουηδοί τουρίστες επέζησαν μετά την ανατροπή ενός σκάφους με μακριά ουρά στο Κράμπι.

Ένας Αυστραλός και ένας τουρίστας της Μιανμάρ διασώθηκαν μετά από δυσλειτουργία μιας μηχανής σκάφους με μακριά ουρά κοντά σε ένα νησί στο Κράμπι.

Το Ναυτικό Γραφείο του Krabi έχει προσκαλέσει περίπου 80 σκάφη με μακριά ουρά στο Κράμπι, τα οποία τροποποιήθηκαν με την προσθήκη στέγης μετά την ανατροπή τριών σκαφών με μακριά ουρά με δύο θανάτους και πολλούς τραυματίες μέσα σε δύο μήνες.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.