73χρονος αλλοδαπός αναβάτης τραυματίστηκε μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Rawai

Rawai -

Ένας 73χρονος αλλοδαπός αναβάτης τραυματίστηκε ελαφρά μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Rawai.

Η αστυνομία του Chalong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα την Τρίτη (23 Μαΐουrd) πρωί στον δρόμο Wiset. Η αστυνομία και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν δύο κατεστραμμένα μηχανάκια στο δρόμο. Ο Ταϊλανδός αναβάτης, ο κ. Kittisak Buayai, 31, και ο ξένος αναβάτης, ο κ. Georgi Simeonov Georgiev, 73 (η εθνικότητά του δεν δόθηκε από την αστυνομία), και οι δύο τραυματίστηκαν ελαφρά.

Το πλάνα CCTV κοντά δείχνει ότι ο κ. Kittisak ερχόταν αμέσως πριν ο κ. Georgiev φέρεται να κόψει αμέσως μπροστά του σε μια στροφή.

Ωστόσο, η αστυνομία του Chalong συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.