109 αυγά θαλάσσιας χελώνας που βρέθηκαν στην παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Μια φωλιά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκε με 109 αυγά θαλάσσιας χελώνας σε παραλία του Εθνικού Πάρκου Similan.

Το γραφείο του Υπουργείου Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) Phang Nga είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (22 Μαΐου) βρήκαν τα ίχνη μιας μητέρας θαλάσσιας χελώνας που είχε βρεθεί σε μια παραλία στο νησί Mueang (Si/Τέταρτο νησί).

Οι υπάλληλοι πήγαν στην παραλία όπου βρήκαν τη φωλιά με τα αυγά της θαλάσσιας χελώνας θαμμένα μέσα. Υπήρχαν συνολικά 109 αυγά θαλάσσιας χελώνας που βρέθηκαν μέσα στη φωλιά. Τα αυγά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή περιοχή κοντά λόγω ανησυχίας για ζημιές από τις καιρικές συνθήκες.

Ενενήντα ένα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε παραλία του Εθνικού Πάρκου Similan.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.