Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν με χειροβομβίδες και 314 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Wichit

Wichit -

Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν με χειροβομβίδες και 314 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Wichit.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express αυτό το Σαββατοκύριακο ότι συνέλαβε τρεις υπόπτους που ταυτοποιήθηκαν ως ο κ. Suwit Anchananon, 40 ετών, ο κ. Paradon Daechakun, 26 και η κα Wirairak Anonam, 21 ετών. Συνελήφθησαν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Soi Boon Bandan.

Από αυτούς κατασχέθηκαν 49.30 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 314 χάπια μεθαμφεταμίνης, δύο χειροβομβίδες, δύο πιστόλια και 44 σφαίρες.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης. Ο κ. Suwit αντιμετωπίζει επιπλέον κατηγορία για παράνομη κατοχή χειροβομβίδων. Ο κ. Paradon αντιμετωπίζει πρόσθετες κατηγορίες για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.

Οι ύποπτοι δεν μίλησαν στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με το γιατί είχαν τα εν λόγω αντικείμενα.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.