Πυρκαγιά κατέστρεψε σπίτι στην Πατόνγκ, ένα άτομο τραυματίστηκε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sompong

Πατόνγκ –

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε ένα μικρό σπίτι στην Πατόνγκ. Ένα άτομο τραυματίστηκε από εισπνοή καπνού.

Οι πυροσβέστες της Patong ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 5:00 μ.μ. της Παρασκευής (19 Μαΐουth) σε σπίτι στο Σόι Καλίμ 5. Οι πυροσβέστες έφτασαν στο σπίτι με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά φλέγεται έντονα. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου μισή ώρα για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε κοντινά σπίτια και κτίρια αλλά το σπίτι καταστράφηκε.

Ένας άγνωστος τραυματίστηκε από εισπνοή καπνού. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται μέχρι στιγμής.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.