ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η μετανάστευση του Πουκέτ επισκέπτεται ξένους τουρίστες που τραυματίστηκαν από συντριβή σκάφους σε νοσοκομεία, προσφέρει βοήθεια για έκδοση βίζας

Πουκέτ -

Το Phuket Immigration επισκέφτηκε ξένους τουρίστες που τραυματίστηκαν από πρόσφατο ατύχημα με τουριστικό σκάφος και πρόσφερε βοήθεια για επέκταση βίζας.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Τετάρτη (17 Μαΐουth) κοντά στην προβλήτα Chalong με πολλούς τραυματισμούς. Περισσότερα από δώδεκα ασθενοφόρα από την κοντινή περιοχή έφτασαν στην προβλήτα Chalong.

Συνολικά, 35 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων Ρώσοι, Ουκρανοί, Καζακστάν, υπήκοοι του Χονγκ Κονγκ, Κινέζοι και Ταϊλανδοί μετά από πρόσκρουση τουριστικού σκάφους σε κολόνα στο Chalong του Πουκέτ.

Ένας καπετάνιος σκάφους κατηγορήθηκε για απερίσκεπτη συμπεριφορά που προκάλεσε τραυματισμούς μετά τον τραυματισμό 35 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων ξένων τουριστών, όταν ένα τουριστικό σκάφος προσέκρουσε σε μια κολόνα στο Chalong του Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Ταγματάρχης Tanannat Srisuwan του Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι τριάντα δύο ξένοι τουρίστες που αποτελούνται από 21 Ρώσους, 1 Ουκρανό, 8 Καζακστάν, 1 Χονγκ Κονγκ και 1 Κινέζο υπήκοο έχουν νοσηλευτεί σε διάφορα νοσοκομεία στο Πουκέτ.

Την Παρασκευή (19 Μαΐουth) επισκέφτηκαν τους ξένους τουρίστες σε διάφορα νοσοκομεία. Το προσωπικό του νοσοκομείου έχει ενημερωθεί ότι εάν ξένοι τουρίστες από αυτό το ατύχημα έπρεπε να μείνουν σε νοσοκομεία, το Phuket Immigration μπορεί να τους παράσχει υπηρεσίες επέκτασης βίζας, εάν χρειαστεί.

Οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Μετανάστευσης του Πουκέτ εξέφρασαν επίσης τη συμπαράστασή τους για τα δεινά των τουριστών και ευχήθηκαν να γίνουν σύντομα καλά.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.