Το Φεστιβάλ Φαγητού «Τοπικής Γεύσης» του Πουκέτ βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη

Πουκέτ -

Το ετήσιο φεστιβάλ φαγητού «Local Taste» πραγματοποιείται στην πόλη του Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το ετήσιο φεστιβάλ τοπικού φαγητού θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 28 Μαΐουth, 2023 από τις 4:00 μ.μ. έως τις 10:00 στο Saphan Hin.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το φεστιβάλ εγκαινιάστηκε επίσημα το βράδυ της Παρασκευής (19 Μαΐουth) και είχε την ηγεσία του Κυβερνήτη του Πουκέτ Narong Woonciew.

Ο κυβερνήτης Narong δήλωσε στον τοπικό Τύπο, «Το φεστιβάλ έχει στόχο να στηρίξει την τοπική οικονομία και να τονώσει τον τουρισμό του Πουκέτ. Υπάρχουν περισσότεροι από 150 πάγκοι τοπικών τροφίμων στην εκδήλωση μαζί με φαγητό από διάσημους σεφ. Παραδοσιακά σόου παρουσιάζονται κάθε βράδυ στο φεστιβάλ με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Μην χάσετε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ φαγητού της χρονιάς!».

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.