Το Cruise Liner φτάνει στο Πουκέτ με 5,000 τουρίστες

Πουκέτ -

Ένα κρουαζιερόπλοιο από τη Μαλαισία με 5000 τουρίστες μόλις έφτασαν στο Πουκέτ.

Το Σάββατο (20 Μαΐουth) η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ υποδέχθηκε περισσότερους από 5,000 τουρίστες που έφτασαν με το κρουαζιερόπλοιο από τη Μαλαισία στις 10:30 π.μ. Το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει από το Πουκέτ στις 9:00 μ.μ. την ίδια μέρα με προορισμό τη Σιγκαπούρη.

Ένα κρουαζιερόπλοιο από τη Μαλαισία με 2,000 τουρίστες έφτασε σε μια προβλήτα στο Wichit.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.