Δυσοσμία που προέρχεται από Πολωνό ύποπτο για τη δολοφονία Ουκρανής στην Μπανγκόκ οδήγησε στη σύλληψή του

Μπανγκόκ -

Η αποκρουστική μυρωδιά από έναν Πολωνό ύποπτο, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε μια Ουκρανή, τράβηξε την προσοχή του προσωπικού σε ένα εστιατόριο στην Μπανγκόκ και βοήθησε στη σύλληψή του.

Επιπλέον, η μυρωδιά τράβηξε την προσοχή ενός έξυπνου σκύλου στα σύνορα, ο οποίος ειδοποίησε τους χειριστές του και βοήθησε να σταματήσει τον ύποπτο πριν περάσει τα σύνορα της Ταϊλάνδης προς την Καμπότζη.
Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία Wat Phraya Krai είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN ότι ενημερώθηκε για το φρικτό περιστατικό σε μια συγκυριαρχία στο Bang Kho Laem τη Δευτέρα (15 Μαΐουth).

Τώρα για την ενημέρωση:

Πλάνα CCTV, σε ένα εστιατόριο κοντά στην εν λόγω συγκυριαρχία στην Μπανγκόκ, έδειξαν τον Πολωνό ύποπτο να παραγγέλνει φαγητό. Ένας άγνωστος υπάλληλος του εστιατορίου είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο ύποπτος κρατούσε μια τσάντα που περιείχε ένα αντικείμενο που έμοιαζε με πριόνι. Ο υπάλληλος μύρισε μια πολύ έντονη δυσοσμία από τον ύποπτο και φαινόταν απεριποίητος, με τον υπάλληλο να υποψιάζεται στην αρχή ότι ήταν πιθανώς άπορος.

Ο Πολωνός ύποπτος, Jan Jerzy Lagoda Filippow, 25 ετών, ρώτησε τον υπάλληλο χρησιμοποιώντας το Google translate «Πού μπορώ να βρω γυναίκα. Θέλω να έχω μια κοπέλα». Ωστόσο, φαινόταν δυσαρεστημένος, πρόσθεσε ο υπάλληλος.

Πιστεύεται ότι ο ύποπτος μόλις είχε σκοτώσει μια Ουκρανή, την Alona Savchenko, 25 ετών, προτού αγοράσει το πριόνι και στη συνέχεια σταματήσει στο εστιατόριο. Το προσωπικό του εστιατορίου υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον ύποπτο και επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές.

Ένας Πολωνός συνελήφθη κοντά στα σύνορα με την Ταϊλάνδη στο Sa Kaeo, αφού φέρεται να σκότωσε και διαμέλισε μια Ουκρανή σε μια συγκυριαρχία στο Bang Kho Laem.

Αργότερα, όταν ο ύποπτος προσπάθησε να διαφύγει στην Καμπότζη μέσω του Sa Kaeo, ένας στρατιωτικός σκύλος εργασίας στο Στρατιωτικό Κέντρο Διοίκησης της Burapa προσελκύθηκε στον ύποπτο. Ο σκύλος με το όνομα «Τζούντι» μύρισε κοντά στον ύποπτο και κατέστησε σαφές στον χειριστή του ότι υπήρχε κάτι ύποπτο για τον άνδρα όταν ήταν κοντά. Ο χειριστής του σκύλου, ο καπετάνιος Thaworn, είπε στα μέσα ενημέρωσης: «Ακολούθησα το σκυλί μου και παρατήρησα έναν ύποπτο που είδα να έχει κατειλημμένες αποσκευές παρόμοιες με τον ύποπτο στις πρόσφατες ειδήσεις. Επικοινώνησα με το Κεντρικό Γραφείο Μετανάστευσης για να δω το πρόσωπο του υπόπτου και τον αναγνώρισα θετικά».

Λίγο μετά συνελήφθη ο Lagoda, όπως αναλύσαμε αναλυτικά παρακάτω.

Ένας Πολωνός ύποπτος που συνελήφθη αφού φέρεται να σκότωσε και διαμέλισε μια Ουκρανή σε συγκυριαρχία στην Μπανγκόκ, αρνήθηκε να πει οτιδήποτε στην αστυνομία της Ταϊλάνδης και στα μέσα ενημέρωσης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/