Δύο άνθρωποι και σκύλος κατοικίδιων έχασαν τη ζωή τους μετά από σύγκρουση οδηγού φορτηγού με εργαζόμενο σε ηλεκτρική εταιρεία στο Πουκέτ

Rassada -

Δύο άνθρωποι ανακοινώθηκαν νεκροί όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε υπάλληλο της ηλεκτρικής αρχής που δούλευε με καλώδια. Σκοτώθηκε και ένα κατοικίδιο σκυλί που περπατούσε εκεί κοντά.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 11:25 π.μ. της Παρασκευής (19 Μαΐουth) στον δρόμο Thep Krasattri στη Rassada, Mueang Phuket. Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο φορτηγό στο δρόμο.

Ένα άτομο που ήταν υπάλληλος του ηλεκτρικού καλωδίου περπατούσε κοντά σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος διαπιστώθηκε ότι πέθανε στο σημείο. Ένας οδηγός που είχε κολλήσει μέσα στο φορτηγό τραυματίστηκε σοβαρά και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ονόματα των νεκρών δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρχές της Rassada.

Στο σημείο βρέθηκε νεκρό και ένα κατοικίδιο σκυλί. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου είπε ότι ο σκύλος περπατούσε εκεί κοντά τη στιγμή του ατυχήματος και δημοσίευσε μια φωτογραφία του νεκρού κατοικίδιου τους ως φόρο τιμής, που φαίνεται παρακάτω.

Πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση δείχνει ότι ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του πριν προσκρούσει στο προσωπικό της ηλεκτρικής αρχής, τις ξύλινες σκάλες και έναν στύλο ηλεκτρικού ρεύματος.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.