ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κατηγορούνται οι ύποπτοι που εμπλέκονται στη δολοφονία Κινέζου επιχειρηματία στο Trang

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Naew Na

Trang, Νότια -

Τρεις ύποπτοι που συμμετείχαν στη δολοφονία Κινέζου επιχειρηματία στο Τρανγκ κατηγορήθηκαν επίσημα.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας Κινέζος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός με περισσότερα από 20 μαχαιρώματα και τραύματα από μαχαιριές σε ένα θέρετρο στο Mueang Trang.

Τρεις ύποπτοι που φέρεται να συμμετείχαν στη δολοφονία ενός Κινέζου επιχειρηματία στο Τρανγκ συνελήφθησαν στο Σατούν.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αναπαράσταση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (18 Μαΐουth) με περισσότερους από 30 αστυνομικούς από το αστυνομικό τμήμα Mueang Trang και το αστυνομικό τμήμα της επαρχίας Trang. Μαζί τους ήταν περισσότεροι από 20 συγγενείς του Κινέζου επιχειρηματία, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και της συζύγου του που παρευρέθηκαν στην αναπαράσταση.

Μόνο ο κ. Natdanai 'J', 22 ετών και ο κ. Nattaphon 'It', 19, ήταν παρόντες στην αναπαράσταση, καθώς η γυναίκα που εμπλέκεται είναι ανήλικη και για διάφορους νομικούς λόγους δεν παρευρέθηκε. Η αναπαράσταση κράτησε μόλις 20 λεπτά καθώς οι συγγενείς της συζύγου του θύματος επρόκειτο να επιτεθούν στους υπόπτους.

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας Τρανγκ Υποστράτηγος Chaowalit Leangsupong είπε στο Phuket Express ότι ο άλλος ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κα Φάι, 17 ετών, κρατείται υπό κράτηση και ανακρίνεται στο Παιδικό και Οικογενειακό Σπίτι στο Τρανγκ.

Υπνωτικά χάπια και αλκοόλ βρέθηκαν στο τεστ αίματος του Κινέζου. Και οι τρεις ύποπτοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κλοπή.

Όλοι οι ύποπτοι έχουν απορριφθεί και παραμένουν υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.