Άνδρας χωρίς πουκάμισο συνελήφθη επειδή περπατούσε με ματσέτα στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας χωρίς πουκάμισο συνελήφθη στην Πατόνγκ αφού περπατούσε ενώ κουνούσε μπρος-πίσω ένα μαχλέπι, τρομάζοντας τουρίστες και κατοίκους της περιοχής.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό σήμερα το πρωί (17 Μαΐουth) κοντά στο ναό Suwan Khiriwing (Ναός Patong).

Έσπευσαν στο σημείο για να βρουν τον άνδρα χωρίς πουκάμισο, ο οποίος κουνιόταν γύρω από ένα μαχλέπι και τριγυρνούσε άσκοπα στην περιοχή. Οι κάτοικοι της περιοχής φοβήθηκαν ότι μπορεί να αποτελεί κίνδυνο καθώς υπάρχουν πολλοί τουρίστες στην περιοχή.

Ο άνδρας, ο οποίος έχει ψυχιατρικά προβλήματα και είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές, συνελήφθη τελικά από την αστυνομία.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ αλλά πιθανότατα θα μεταφερόταν σε ψυχιατρική μονάδα για αξιολόγηση. Το όνομα του άνδρα αποκρύφτηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου επικαλούμενοι την ψυχική του κατάσταση.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.