Γυναίκα από την Αυστραλία στο Κράμπι βοήθησε να σωθούν τρία άτομα από τη φωτιά καλώντας για βοήθεια

Κράμπι –

Μια Αυστραλή βοήθησε να ειδοποιήσει τους τοπικούς πυροσβέστες και τα σωστικά συνεργεία αφού είδε μια πυρκαγιά να ξεσπά σε μια τουριστική εταιρεία στο Krabi.

Ως αποτέλεσμα των ενεργειών της, τρία άτομα επέζησαν από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο Mueang Krabi.

Οι πυροσβέστες του Nong Talay ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε κατοικημένη κατοικία στο Nong Talay. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σπίτι φλεγόμενο, το οποίο έχει μια τουριστική εταιρεία στο μπροστινό μέρος του κτιρίου. Τρία άτομα που κοιμόντουσαν μέσα στο σπίτι κατάφεραν να γλιτώσουν από τη φωτιά και τελικά οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά.

Η κυρία Kim, 65 ετών, το επώνυμο της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης, μια Αυστραλιανή υπήκοος που ειδοποίησε για πρώτη φορά κατοίκους της περιοχής για τη φωτιά, είπε στον τοπικό Τύπο «Γύριζα με τα πόδια στο κατάλυμά μου αφού τελείωσα το φαγητό σε ένα κοντινό εστιατόριο, περίπου 50 μέτρα από το σημείο. Είδα ότι είχε ξεσπάσει μεγάλη φωτιά σε μια τουριστική εταιρεία. Έτρεξα πίσω στο εστιατόριο για βοήθεια και οι υπάλληλοι του εστιατορίου έσπασαν τη γυάλινη πόρτα της επιχείρησης και του σπιτιού πριν φωνάξουν να ενημερώσουν τους ανθρώπους μέσα να βγουν έξω».

Σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία, τα τρία άτομα που βρίσκονταν μέσα, τα οποία δεν αναγνωρίστηκαν, κοιμόντουσαν μέσα από τη φωτιά και αν κάποιος δεν τους είχε ειδοποιήσει μπορεί να κινδύνευε η ζωή τους.

Η αιτία της πυρκαγιάς πιστεύεται ότι είναι ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα, ωστόσο, η έρευνα για την πυρκαγιά συνεχίζεται μέχρι την ώρα του Τύπου.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.