Οι υποψήφιοι του Πουκέτ για να προχωρήσουν προς τα εμπρός για να πιέσουν για την εκλογή κυβερνήτη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Οι υποψήφιοι του Πουκέτ για το Κόμμα Μετακίνησης προς τα Εμπρός θα ξεκινήσουν τον πρώτο στόχο στην πολιτική τους, θέλουν να έχουν εκλογές για τον Κυβερνήτη του Πουκέτ αντί για την κανονική επιλογή από την κυβέρνηση.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Η αρχηγός του κόμματος The Move Forward, Pita Limjaroenrat, 42 ετών, τη Δευτέρα (15 Μαΐουth) κήρυξε νίκη μετά την ανεπίσημη καταμέτρηση των ψήφων για τις γενικές εκλογές της Ταϊλάνδης που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Εκλογική Επιτροπή (EC).

Το Κόμμα Move Forward έχει λάβει και τις τρεις έδρες σε τρεις εκλογικές περιφέρειες στο Πουκέτ στις εθνικές εκλογές της Ταϊλάνδης.

Ο υποψήφιος για την εκλογική περιφέρεια 2 του Πουκέτ κ. Chalermpong Sangdee είπε στο Phuket Express. «Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε για την αλλαγή είναι να έχουμε εκλογές για τον Κυβερνήτη του Πουκέτ αντί για την κανονική επιλογή από την κυβέρνηση. Θέλουμε να ωθήσουμε το Πουκέτ σε μελλοντική ανάπτυξη με ειρήνη και αρμονία. Το Πουκέτ είναι ένα παραδεισένιο νησί που είναι το Μαργαριτάρι του Ανταμάν».

Ο υποψήφιος για την εκλογική περιφέρεια 3 του Πουκέτ κ. Thitikan Thitipruektikun μίλησε στο Phuket Express για το αμφιλεγόμενο ζήτημα της κάνναβης, το οποίο ήταν ένα σημαντικό σημείο στις πρόσφατες εκλογές. «Σύμφωνα με τον αρχηγό του Κόμματος Move Forward, Pita Limjaroenrat, θέλουμε η κάνναβη να επιστρέψει σε ένα παράνομο ναρκωτικό πρώτα. Αυτό γίνεται για να αποτραπεί η εισαγωγή/λαθρεμπόριο από ξένους πωλητές και άλλα θέματα, επιτρέποντάς μας ουσιαστικά να ξεκινήσουμε από το μηδέν με τη μαριχουάνα και να εφαρμόσουμε λογικές πολιτικές αργά. Μετά από αυτό θα ανακουφιστούμε σιγά σιγά που θα επικεντρωθεί κυρίως σε ιατρικούς σκοπούς. Η ψυχαγωγική χρήση θα πρέπει να περιμένει. Αυτό θα ανακουφιστεί όταν μπορεί να ελεγχθεί καλύτερα».

Το Phuket Express σημειώνει, ωστόσο, ότι όσον αφορά την κάνναβη τα πάντα είναι δυνατά και πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων έχουν απροσδόκητα επικρίνει οποιαδήποτε σχέδια για εκ νέου ποινικοποίηση του φυτού.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.