Κινέζος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός με πάνω από 20 τραύματα από μαχαίρι σε θέρετρο στη Νότια Ταϊλάνδη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Naew Na

Trang, Νότια Ταϊλάνδη –

Ένας Κινέζος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός με περισσότερα από 20 μαχαιρώματα και τραύματα από μαχαιριές σε ένα θέρετρο στο Mueang Trang.

Η αστυνομία του Mueang Trang ειδοποιήθηκε για το περιστατικό το απόγευμα της Τρίτης (16 Μαΐουth) σε ένα θέρετρο στην υποσυνοικία Tub Tieng.

Αυτοί και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο θέρετρο για να βρουν το σώμα ενός 43χρονου Κινέζου (κ. Zhirui Li) μέσα σε ένα μπάνιο. Ήταν μπρούμυτα φορώντας μόνο μια πετσέτα και αιμόφυρτος.

Στο σώμα του, συμπεριλαμβανομένου του θώρακα, βρέθηκαν περισσότερα από 20 τραύματα από μαχαίρι και πληγές. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Κινέζος είχε πεθάνει τουλάχιστον 12 ώρες πριν βρεθεί η σορός του. Πολλά άδεια μπουκάλια μπύρας βρέθηκαν κοντά μαζί με έξι αχρησιμοποίητα προφυλακτικά.

Οι υπάλληλοι του θέρετρου είπαν στην αστυνομία της Ταϊλάνδης ότι περίπου το μεσημέρι σήμερα, 16 Μαΐου, μια καθαρίστρια δωματίου κάλεσε τον αριθμό τηλεφώνου του κ. Liu, τον οποίο έδωσε στο προσωπικό όταν έκανε check-in, καθώς δεν έκανε check out πριν το μεσημέρι. Αφού κανείς δεν έλαβε την κλήση, η καθαρίστρια χτύπησε την πόρτα του δωματίου και δεν υπήρχε ακόμα απάντηση.

Η άγνωστη καθαρίστρια είπε στον διευθυντή του θέρετρου ότι έμπαινε στο δωμάτιο πριν ανοίξει την πόρτα. Βρήκε λίγο αίμα μπροστά από το μπάνιο, αλλά φοβόταν να μπει μέσα και κάλεσε έναν άλλο υπάλληλο να κοιτάξει μέσα στο χώρο του ντους.

Το σώμα του κ. Liu ανακαλύφθηκε και η αστυνομία της Ταϊλάνδης κλήθηκε σε αυτό το σημείο.

Οι υπάλληλοι είπαν στην αστυνομία ότι ο Κινέζος έκανε έλεγχο στο δωμάτιο με κάποιον που περιγράφεται μόνο ως «Ταϊλανδή φίλη». Μπήκαν στο δωμάτιο στις 4:15 τη Δευτέρα (15 Μαΐουth). Το κινητό του τηλέφωνο και ένα σεντάν έλειπαν, αφού δεν βρέθηκαν στο δωμάτιο ή στο θέρετρο. Η αστυνομία αναζητά τώρα τη γυναίκα από την Ταϊλάνδη, αλλά δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει την ταυτότητά της στο κοινό, παρά το γεγονός ότι έχει ισχυρή ένδειξη για την ταυτότητά της σύμφωνα με τις δηλώσεις της.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο Κινέζος ήταν ένας επιχειρηματίας που εξήγαγε καουτσούκ και ξύλο στο Τρανγκ και στις κοντινές επαρχίες. Έμενε πάντα σε αυτό το θέρετρο όταν βρισκόταν σε διακοπές, σύμφωνα με το προσωπικό του θέρετρου. Είχε και σπίτι στο νησί Λάντα.

Ήταν πρώην pat και είχε επίσης μια Ταϊλανδή σύζυγο από το Trang και τρία παιδιά από την Ταϊλάνδη. Η σύζυγός του ήρθε αργότερα για να δει το σώμα του στο θέρετρο, αλλά δεν σχολίασε την κατάσταση ή την πιθανή ταυτότητα του υπόπτου λόγω της θλίψης της. Το πλήρες όνομά της αποκρύφθηκε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.