Το κόμμα Move Forward παίρνει όλες τις θέσεις στο Πουκέτ για τις εκλογές στην Ταϊλάνδη

Πουκέτ -

Το Κόμμα Move Forward έχει πάρει και τις τρεις έδρες σε τρεις εκλογικές περιφέρειες στο Πουκέτ στις εθνικές εκλογές της Ταϊλάνδης.

Η προηγούμενη ιστορία μας: 

Η αρχηγός του κόμματος The Move Forward, Pita Limjaroenrat, 42 ετών, τη Δευτέρα (15 Μαΐουth) κήρυξε νίκη μετά την ανεπίσημη καταμέτρηση των ψήφων για τις γενικές εκλογές της Ταϊλάνδης που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Εκλογική Επιτροπή (EC).

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στις 9:57 π.μ. από την Εκλογική Επιτροπή (EC), το ανεπίσημο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δείχνει ότι το Κόμμα Move Forward στο Πουκέτ είχε κερδίσει 92,565 ψήφους για τη λίστα των κομμάτων και τρεις από τις τρεις έδρες βουλευτών εκλογικής περιφέρειας.

Εν τω μεταξύ, το Κόμμα των Ηνωμένων Εθνών της Ταϊλάνδης με επικεφαλής τον υπηρεσιακό και πρώην πρωθυπουργό Prayut Chan-O-Cha είχε 71,192 ψήφους για τη λίστα του κόμματος.

Συνολικά 235,078 άνθρωποι του Πουκέτ συμμετείχαν στις εκλογές από 313,475 άτομα του Πουκέτ που έχουν δικαίωμα ψήφου που είναι 74.99 τοις εκατό.

Ο υποψήφιος για την εκλογική περιφέρεια 1 του Πουκέτ είναι ο Somchart Taechatavorncharoen.

Ο υποψήφιος για την εκλογική περιφέρεια 2 του Πουκέτ είναι ο Chalermpong Sangdee.

Ο υποψήφιος για την εκλογική περιφέρεια 3 του Πουκέτ είναι ο Thitikan Thitipruektikun

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Περισσότεροι από 12,000 άνθρωποι στο Πουκέτ καλωσόρισαν τον Prayut Chan-O-Cha και το κόμμα του για να προωθήσουν την ελπίδα του για επανεκλογή.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.