ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Άψυχο σώμα που πιστεύεται ότι αγνοείται Ρώσος τουρίστας βρέθηκε στη Θάλασσα του Πουκέτ

Rawai -

Το άψυχο σώμα ενός άνδρα, το οποίο οι αρχές είπαν ότι θα μπορούσε να είναι αυτό ενός Ρώσου τουρίστα που είχε χαθεί μετά από ρίψη στη θάλασσα από ισχυρά κύματα, ανακαλύφθηκε το Πουκέτ νερά σήμερα 14 Μαΐου.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Τρεις Ρώσοι τουρίστες διασώθηκαν, ενώ ένας ακόμη αγνοείται, αφού ένας από αυτούς χτυπήθηκε από κύμα και βγήκε στη θάλασσα ενώ έβγαζε selfie στο ακρωτήριο Prom Thep στο Rawai.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Το σώμα ενός λευκού άνδρα αλλοδαπού ντυμένου μόνο με μαύρο σορτς ανακαλύφθηκε από έναν ντόπιο ψαρά γύρω στις 12:50 μ.μ. σήμερα, 14 Μαΐου, ανέφερε το Ίδρυμα Διάσωσης του Πουκέτ.

Βρέθηκε να επιπλέει περίπου 150-200 μέτρα από τον βράχο Laem Daeng κοντά στην παραλία Kalim στην υποπεριοχή Patong της περιοχής Kathu, στο Πουκέτ. Η ομάδα διάσωσης έψαξε το πτώμα και το έφερε στην ξηρά με μια λαστιχένια βάρκα στην παραλία Yanui στην υποπεριοχή Rawai της περιοχής Mueang.

Αν και η ταυτότητα του νεκρού είναι προς το παρόν άγνωστη, οι διασώστες πίστευαν ότι ανήκε σε έναν άτυχο Ρώσο τουρίστα, τον κ. Iurii Smoian, ο οποίος είχε χαθεί αφού εκτοξεύτηκε από τη βάρκα του στα νερά του Πουκέτ από ισχυρά κύματα. Ο άνδρας φέρεται να έβγαζε selfie με τους φίλους του πριν τα πράγματα γίνουν καταστροφικά, είπε ο δήμαρχος της Rawai Aroon Solos στο Phuket Express το Σάββατο 13 Μαΐου.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Vachira Phuket για ενδελεχή εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Οι αρχές του Πουκέτ συνεργάζονται με τη ρωσική πρεσβεία για την ταυτοποίηση του άνδρα από την ώρα του Τύπου.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.