ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένας Ρώσος τουρίστας εξακολουθεί να αγνοείται στη Θάλασσα του Πουκέτ μετά την καταστροφή των σέλφι

Rawai -

Τρεις Ρώσοι τουρίστες διασώθηκαν ενώ ένας ακόμη αγνοείται, αφού ένας από αυτούς χτυπήθηκε από κύμα και ξεβράστηκε στη θάλασσα ενώ έβγαζε selfie στο ακρωτήριο Prom Thep στο Rawai.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό την Παρασκευή (12 Μαΐουth) στο τέλος του Prom Thep Cape. Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν τρεις ξένους τουρίστες να επιπλέουν στη θάλασσα. Σώθηκαν γρήγορα από το νερό.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο δήμαρχος Rawai Aroon Solos είπε στο Phuket Express ότι ένα κέντρο αναζήτησης είχε δημιουργηθεί την Παρασκευή (12 Μαΐουth) κοντά στο ακρωτήριο Prom Thep. Οι τέσσερις άνδρες Ρώσοι τουρίστες αναγνωρίστηκαν από την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ ως

1.Ο κ. Iurii Smoian (αγνοείται)

2.Mr. Λεβ Μαλάχοφ (τραυματίας)

3.Mr. Nikita Siasegov

4.Mr. Κονσταντίν Αχμετζιάνοφ

Η ηλικία τους κυμαίνεται από 32 -35 ετών. Η έρευνα συνεχίστηκε σήμερα το πρωί (13 Μαΐουth).

Σύμφωνα με τον Aroon, οι τέσσερις άνδρες έκαναν selfies για τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην παραλία Rawai όταν ένα ξαφνικό κύμα χτύπησε την αποσπασμένη ομάδα από πίσω, ρίχνοντάς τους κάτω και έξω στη θάλασσα. Τρεις από τους άνδρες διασώθηκαν ενώ ο κ. Smoian παρέμεινε αγνοούμενος.

*****************************************

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.