Αναβάτης μοτοσικλέτας ταξί νεκρός μετά από σύγκρουση με μίνι βαν στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας οδηγός ταξί έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με μίνι βαν στην περιοχή Mueang Phuket.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 5:50 π.μ. σήμερα, 13 Μαΐου 2023, κοντά σε μια διασταύρωση στην οδό Yaowarad στο Σαμ Κονγκ.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν το κατεστραμμένο μηχανάκι στο δρόμο. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε η σορός του αναβάτη μοτοσυκλέτας ταξί. Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο αναβάτης ήταν ο κ. Korkuea Kunsatit, 54 ετών. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Στη διασταύρωση βρέθηκε και το κατεστραμμένο μίνι βαν με σπασμένα τζάμια μπροστά. Ο οδηγός, ο κ. Nattapong Samart, ηλικίας που δεν είχε δοθεί, περίμενε στο σημείο.

Ένας μάρτυρας, ο κ. Jeerasak Kanwilaikun, 75, ο οποίος είναι πωλητής τροφίμων σε ένα τοπικό παντοπωλείο, είπε στο Phuket Express ότι το μίνι βαν που οδηγούσε ο Nattapong οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και έπεσε στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Korkuea. Ο Nattapong σταμάτησε το μίνι βαν του περίπου 100 μέτρα από το σημείο της σύγκρουσης.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για την εξέταση περαιτέρω νομικών μέτρων.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.