Η εξαφανισμένη έφηβη από την Ταϊλάνδη, που εθεάθη τελευταία με δολοφονημένο Βρετανό, βρέθηκε νεκρή στη Βόρεια Ταϊλάνδη

Λαμπάνγκ -

Μια αγνοούμενη έφηβη που εθεάθη για τελευταία φορά να συνοδεύει ένα δολοφονημένο αγόρι από τη Βρετανία/Ταϊλάνδη για να συναντηθεί με έναν ηλικιωμένο Ταϊλανδό, βρέθηκε νεκρή και θαμμένη σε ένα δάσος στο Λαμπάνγκ της Βόρειας Ταϊλάνδης.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο νεκρός έφηβος, ο Ben, 16 ετών, βρέθηκε σε ένα άλσος στην περιοχή Ban Than με τραύματα που μοιάζουν με αμβλύ βία, ανέφερε η τοπική αστυνομία το πρωί της Κυριακής, 7 Μαΐου.

Ένας ύποπτος συνελήφθη και φέρεται να παραδέχτηκε στην αστυνομία της Ταϊλάνδης ότι δολοφόνησε έναν 16χρονο Βρετανό/Ταϊλανδό έφηβο που βρέθηκε νεκρός με τραύματα στο κεφάλι σε ένα δάσος στην επαρχία Λαμπάνγκ, στη βόρεια Ταϊλάνδη, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Σάββατο (13 Μαΐου) η αστυνομία της Περιφέρειας 5 αποκάλυψε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι η αστυνομία έλαβε μια ένδειξη ότι κάτι μύριζε πολύ άσχημα σε ένα δασικό άλσος κοντά στον δρόμο Mae Tan – Sobprab στο Sandon Kaew, Mae Tha. Ξεκίνησε έρευνα από αστυνομικούς, κατοίκους της περιοχής και συγγενείς της έφηβης.

Το σώμα της νεαρής γυναίκας βρέθηκε θαμμένο στο άλσος και οι συγγενείς της επιβεβαίωσαν ότι ήταν η αγνοούμενη έφηβη, η οποία αναγνωρίστηκε λόγω της ηλικίας της μόνο από το ταϊλανδικό της ψευδώνυμο Πινγκ Πονγκ, 16 ετών.

Στο πίσω μέρος του κεφαλιού της βρέθηκε βαριά πληγή. Ωστόσο, η σορός της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να βρεθεί η ακριβής αιτία θανάτου και να επιβεβαιωθεί επιστημονικά η ταυτότητά της.

Ο βασικός ύποπτος, ο Chaiwat Boonkarin, 44, για τον θάνατο του Ben, επίσης 16 ετών, είχε αρνηθεί στο παρελθόν να μιλήσει για το Ping Pong, αν και παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τον Ben. Ο Chaiwat ισχυρίστηκε ότι είχε συναντήσει τους εφήβους στο δάσος για να συζητήσουν μια διαπραγμάτευση ναρκωτικών, αν και αυτό εξακολουθεί να ερευνάται από την αστυνομία της Ταϊλάνδης. Ο Chaiwat δήλωσε ότι δολοφόνησε τον Ben σε μια έκρηξη οργής, αφού οι δυο τους ήρθαν σε λεκτική διαμάχη σχετικά με τη συμφωνία.

Η οικογένεια του Μπεν έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει ότι ο ύποπτος, τον οποίο ονόμασαν καθαρό κακό σε μια αναπαράσταση του εγκλήματος, θα αντιμετωπίσει την πλήρη δικαιοσύνη με τον πατέρα του Μπεν, Στίβεν, 60, να δηλώνει ότι θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του και ήλπιζε να δει ότι ο δολοφόνος σάπισε στη φυλακή.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Chaiwat δεν είχε παραδεχτεί τη δολοφονία του Ping Pong μέχρι την ώρα του Τύπου και είχε παραδεχτεί μόνο τη δολοφονία του Ben. Ο Chaiwat φέρεται να ισχυριζόταν ότι κάποιος άλλος είχε έρθει και σκότωσε το Ping Pong, αλλά η αστυνομία δεν πείστηκε.

Ο Chaiwat είχε μόλις αποφυλακιστεί οκτώ μήνες πριν και είχε εκτεταμένο ποινικό ιστορικό, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της επίθεσης, πρόσθεσε η αστυνομία της Περιφέρειας 5 της Ταϊλάνδης.

Η TPN Media εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένεια των θυμάτων.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο TPN National που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/