Ρώσος τουρίστας εξαφανίστηκε αφού τον χτύπησε ένα κύμα ενώ έβγαζε μια selfie στο Prom Thep Cape στο Πουκέτ

Rawai -

Τρεις Ρώσοι τουρίστες διασώθηκαν ενώ ένας ακόμη αγνοείται, αφού ένας από αυτούς χτυπήθηκε από κύμα και ξεβράστηκε στη θάλασσα από τα κύματα ενώ έβγαζε selfie στο ακρωτήριο Prom Thep στο Rawai.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό την Παρασκευή (12 Μαΐουth) στο τέλος του Prom Thep Cape. Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν τρεις ξένους τουρίστες να επιπλέουν στη θάλασσα. Σώθηκαν γρήγορα από το νερό.

Είπαν στους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ότι ήταν Ρώσοι σε διακοπές. Πήγαν στη θάλασσα για να βοηθήσουν τον φίλο τους που έβγαζε selfie πριν χτυπηθεί από κύμα και ξεβραστεί στη θάλασσα. Ο φίλος τους εξαφανίστηκε στον ωκεανό πριν οι Ρώσοι τουρίστες καλέσουν τους ντόπιους για βοήθεια και ξεκινήσει η έρευνα.

Η έρευνα συνεχιζόταν μέχρι την ώρα του Τύπου και τα ονόματα των Ρώσων τουριστών αποκρύπτονταν από τις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.