Ο αριθμός των Κινέζων τουριστών στην Ταϊλάνδη αυξάνεται σταθερά

Ταϊλάνδη-

Η Ταϊλάνδη ετοιμάζεται να υποδεχθεί τουλάχιστον ένα εκατομμύριο Κινέζους τουρίστες τον μήνα αυτόν τον Οκτώβριο, ο οποίος θα είναι ο ίδιος αριθμός πριν από την πανδημία Covid-19, δήλωσε η TAT.

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) αναφέρει ότι ο αριθμός αφίξεων Κινέζων τουριστών αυξήθηκε από 91,898 τον Ιανουάριο σε 285,000 τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Ο διευθυντής του TAT Ανατολικής Ασίας κ. Chuwit Sirivejkul είπε στο TPN Media «Ο αριθμός των Κινέζων τουριστών που φτάνουν στην Ταϊλάνδη φέτος θα φτάσει τα πέντε εκατομμύρια άτομα. Περισσότερα από έξι εκατομμύρια αεροπορικά εισιτήρια από την Κίνα προς την Ταϊλάνδη έχουν κρατηθεί και πουληθεί από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Εν τω μεταξύ, θα γίνονται έως και 430 αγώνες από την Κίνα τον μήνα από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, κάτι που θα είναι μια αύξηση άνω των 100 πτήσεων το μήνα».

Περισσότερα κινεζικά τουριστικά γκρουπ αναμένεται να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη για επερχόμενες μεγάλες διακοπές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της εργάσιμης ημέρας, που πέφτει αυτό το προσεχές Σαββατοκύριακο με την πραγματική εργατική ημέρα την XNUMXη Μαΐου.

«Το περασμένο εργατικό Σαββατοκύριακο, ο αριθμός των Κινέζων τουριστών ήταν έως και 20,000 την ημέρα και θα είναι έως και 10,000 την ημέρα αυτόν τον μήνα. Ο αριθμός έχει αυξηθεί την ημέρα από 2,500 τον περασμένο Φεβρουάριο», πρόσθεσε ο κ. Chuwit.

«Από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους ο αριθμός των αφίξεων ξένων ήταν συνολικά 8,596,452. Από αυτά τα 843,920 ήταν από την Κίνα. Ο αυξανόμενος αριθμός ξένων αφίξεων είναι καλό σημάδι για την τουριστική βιομηχανία της Ταϊλάνδης. Πριν από τέσσερα χρόνια πριν από την πανδημία του Covid-19 υπήρχαν 40 εκατομμύρια ξένες αφίξεις στις οποίες το ένα τέταρτο του αριθμού ήταν Κινέζοι», εξήγησε ο κ. Chuwit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο TPN Media.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/