Ο αναβάτης μοτοσικλέτας ταξί του Πουκέτ επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή ήταν αγενής με τον πελάτη

Πουκέτ -

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας ταξί επιβλήθηκε πρόστιμο αφού συνελήφθη να είναι αγενής και αντιεπαγγελματικός με έναν επιβάτη στην Πατόνγκ.

Ο επικεφαλής του γραφείου χερσαίων μεταφορών του Πουκέτ κ. Atcha Buajan είπε στο Phuket Express ότι ένα βίντεο με έναν αναβάτη ταξί να είναι αγενής με αγενή λόγια σε μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη έχει γίνει viral στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον δρόμο Rat Uthit 200 στην Patong.

Ο αναβάτης μοτοσυκλέτας ταξί αναγνωρίστηκε αργότερα από την αστυνομία της Patong μόνο ως ο κ. Prasertchai, 37 ετών, από το Nakhon Si Thammarat. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ.

Ο κ. Atcha είπε στο Phuket Express ότι ο αναβάτης μοτοσικλέτας ταξί αντιμετωπίζει κατηγορίες για χρήση της προσωπικής του μηχανής ως μοτοσικλέτας ταξί, οδήγηση με ληγμένη άδεια οδήγησης, οδήγηση μοτοσικλέτας με ληγμένο φόρο και μη χρήση κράνους.

Στο Prasertchai επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικά 2,500 μπατ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.