Νιγηριανός συνελήφθη στο Πουκέτ για παράνομη είσοδο στην Ταϊλάνδη

Πουκέτ -

Ένας Νιγηριανός συνελήφθη στο Rawai επειδή εισήλθε παράνομα στο Βασίλειο της Ταϊλάνδης, αφού απελάθηκε για παράβαση στο παρελθόν.

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (10 Μαΐουth) συνέλαβαν έναν 40χρονο Νιγηριανό. Το όνομά του δόθηκε ως Harrison Shinonzo Onyema και είχε εισέλθει παράνομα στο βασίλειο, υποτίθεται ότι διέρχεται από χερσαία σύνορα.

Ο Χάρισον είχε συλληφθεί πέντε χρόνια πριν στην Ταϊλάνδη για κατοχή κοκαΐνης και παραμονή και τελικά απελάθηκε στη Νιγηρία.

Ωστόσο, ο Χάρισον επέστρεψε στην Ταϊλάνδη μέσω ενός φυσικού πορώδους συνόρων, δήλωσε η Αστυνομία Μετανάστευσης. Ο Χάρισον οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Τσαλόνγκ για να αντιμετωπίσει περαιτέρω κατηγορίες, παραδεχόμενος ότι δεν είχε νόμιμο διαβατήριο ή σφραγίδα βίζας.

Η Αστυνομία Μετανάστευσης έχει επίσης προειδοποιήσει τις γυναίκες της Ταϊλάνδης για συνεχιζόμενες ρομαντικές απάτες στο Πουκέτ και την Ταϊλάνδη. Η αστυνομία συνεχίζει την καταστολή αλλοδαπών, ιδίως Νιγηριανών ανδρών που εμπλέκονται στην απάτη, αν και δεν ήταν σαφές εάν ο Χάρισον εμπλέκεται άμεσα σε μια τέτοια κατάσταση και δεν βρέθηκε τίποτα παράνομο εκτός από την έλλειψη νόμιμης βίζας του Χάρισον.

Η αστυνομία μετανάστευσης πρόσθεσε, ωστόσο, ότι ο Χάρισον φάνηκε να ρίχνει κάτι στην τουαλέτα του όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του και καθυστέρησε να δώσει πρόσβαση στην κατοικία του.

Τέσσερις Νιγηριανοί άνδρες συνελήφθησαν στο Rawai και στο Chalong με περισσότερες από 1,200 ημέρες παραμονής ο καθένας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.