Ούγγρος Αντιμέτωπος με νομική δράση αφού άγγιξε το Pipefish ενώ έκανε κατάδυση στο νησί Pha Ngan

Νησί Pha Ngan, Surat Thani-

  Ένας Ούγγρος αντιμετωπίζει νομική δίωξη αφού άγγιξε ένα ψάρι ενώ βουτά στο νησί Pha Ngan.

Το Γραφείο του Υπουργείου Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι ένα βίντεο κλιπ δημοσιεύτηκε σε ένα κανάλι στο YouTube αυτήν την εβδομάδα με το μήνυμα "Scuba Diving in Paradise, Koh Pha Ngan, Thailand".

Ο δύτης άγγιζε έναν αγωγό το οποίο είναι παράνομο να αγγίξει ή να πιάσει τον αγωγό από το νόμο. Το DMCR υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Koh Pha Ngan και το βίντεο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης, με πολλούς υπηκόους της Ταϊλάνδης να εξοργίζονται. Ορισμένοι επικριτές, ωστόσο, είπαν ότι η καταδυτική εταιρεία ή ο χειριστής του σκάφους θα έπρεπε να είχε προειδοποιήσει σωστά τον άνδρα. Ωστόσο, ο άνδρας δεν ήταν τουρίστας και ήταν πρώην pat, δήλωσε το DMCR.

Ο δύτης αργότερα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως Ούγγρος, αν και δεν δημοσιοποίησαν το όνομά του. Έχει μια Ταϊλανδέζα σύζυγο και ζει στο νησί Pha Ngan ως πρώην.

Το διαβατήριό του φυλάσσεται στην αστυνομία για να αποτραπεί η απόδραση από την Ταϊλάνδη, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.