Βρετανός συνελήφθη μετά από επίθεση σε οδηγό ταξί Tuk Tuk στο Πουκέτ – ΒΙΝΤΕΟ

Πατόνγκ –

Ένας Βρετανός συνελήφθη αφού γρονθοκόπησε έναν ταξιτζή Tuk Tuk αφού αυτός και οι φίλοι του έπεσαν πάνω στον σταθμευμένο οδηγό ταξί στο Patong του Πουκέτ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι αργά το βράδυ της Τρίτης (9 Μαΐουth), ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk, ο κ. Armin Longklang, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Patong. Ο Άρμιν είπε στην αστυνομία ότι ένας αναβάτης μοτοσικλέτας έπεσε πάνω στο σταθμευμένο Tuk Tuk του στην άκρη του δρόμου στην Patong. Ο αναβάτης ήταν με μια μικρή ομάδα άλλων νεαρών ξένων αναβατών, κανένας από τους οποίους δεν φορούσε κράνη και δεν φαινόταν επιθετικός, σύμφωνα με πλάνα Armin και CCTV.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης φαίνεται να δείχνει έναν φραστικό καβγά μεταξύ μιας ομάδας αλλοδαπών αναβατών μοτοσικλέτας και του Άρμιν, ο οποίος ζητούσε αποζημίωση για τις ζημιές στο όχημά του. Ενώ συζητούσε προφορικά το περιστατικό και το κόστος της ζημιάς, ένας ξένος αναβάτης που φοράει ένα μαύρο πουκάμισο φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο να κατεβαίνει τη μοτοσικλέτα του και να χτυπάει αρκετές φορές τον Άρμιν στο πλάι του κεφαλιού, τυφλώνοντας τον Άρμιν.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος και οι φίλοι του τράπηκαν σε φυγή με τα μηχανάκια τους καθώς αρκετοί μάρτυρες προσπάθησαν να τους εμποδίσουν να τραπούν σε φυγή.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (10 Μαΐουth) η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο αλλοδαπός οδηγός μοτοσικλέτας ταυτοποιήθηκε ως MR. HOBAN JACK MARK PAUL, Βρετανός υπήκοος από το Μάντσεστερ. Έμενε σε ξενοδοχείο στο Κάτα και έκανε διακοπές.

Η αστυνομία βρήκε τον κ. PAUL μπροστά στο εν λόγω ξενοδοχείο, ο οποίος αρχικά προσπάθησε να ξεφύγει από τις αρχές επιβολής του νόμου αλλά τελικά συνελήφθη. Η αστυνομία εξήγησε στον κ. Πολ γιατί συνελήφθη και ο κ. Πολ συμφώνησε να πάει στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ.

Ο οδηγός ταξί Tuk Tuk, Armin, επιβεβαίωσε στην αστυνομία ότι ο κύριος Paul ήταν ο μοτοσικλετιστής που τον γρονθοκόπησε.

Η αστυνομία της Patong συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες και ο Paul παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου με πολλαπλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της αντίστασης στη σύλληψη και την επίθεση.

Σε ένα άλλο περιστατικό οργής αυτή την εβδομάδα, α Ξένος μοτοσυκλετιστής θύμωσε όταν οδηγός ταξί του κόρναρε πριν ο αλλοδαπός φέρεται να δείξει το μεσαίο του δάχτυλο και να χτυπήσει με τη γροθιά του το αυτοκίνητο ταξί μπροστά σε διάσημο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Καμάλα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.