Οι αξιωματούχοι της Ταϊλάνδης διευκρινίζουν το Viral βίντεο που δείχνει 85 τουρίστες που επιπλέουν στη θάλασσα Trang

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Naew Na

Τρανγκ –

Οι υπεύθυνοι του εθνικού πάρκου της Ταϊλάνδης ξεκαθάρισαν στο κοινό την κατάσταση μετά από ένα βίντεο με περίπου 85 τουρίστες που επιπλέουν στη θάλασσα στο Τρανγκ τράβηξε την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης και έγινε viral.

Ένα βίντεο με πολλούς τουρίστες που φορούσαν σωσίβια να επιπλέουν στη θάλασσα μπροστά από μια θαλάσσια σπηλιά έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Hat Chao Mai κ. Parit Narasaritkun είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης: «Το περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο 6 Μαΐουth. Περίπου 85 τουρίστες ταξίδευαν με ένα τουριστικό σκάφος δύο επιπέδων από την προβλήτα Pak Meng στο Trang.

«Όλοι οι τουρίστες οδηγήθηκαν στη θάλασσα και φορούσαν σωσίβια για να επιπλέουν στο Σμαραγδένιο Σπήλαιο ως μέρος ενός προγράμματος περιοδείας. Το σκοινί στο οποίο ήταν δεμένο το σκάφος με βράχο έσπασε την ώρα που το πλήρωμα του σκάφους περίμενε τους τουρίστες να επιστρέψουν από την περιήγησή τους. Αφού όλοι οι τουρίστες βγήκαν από τη σπηλιά, έπρεπε να περιμένουν το σκάφος για 20 λεπτά, το οποίο είχε απομακρυνθεί σε κάποια απόσταση προτού επιβιβαστούν με ασφάλεια στη βάρκα». δήλωσε ο Parit.

Το Phuket Express σημείωσε ότι το βίντεο κλιπ τράβηξε την προσοχή του κοινού της Ταϊλάνδης αφού πολλά δημοσιεύματα ειδήσεων νόμιζαν ότι οι τουρίστες κινδύνευαν ενώ επέπλεαν στη θάλασσα.

Κανείς δεν τραυματίστηκε, όλοι φορούσαν σωσίβια, το προσωπικό της περιοδείας ήταν παρών όλη την ώρα και κανείς δεν κινδύνευσε ποτέ, κατέληξε ο κ. Parit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.