Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Πουκέτ οδηγεί σε έναν θάνατο

Wichit -

Ένας 56χρονος άνδρας πέθανε ενώ μια 57χρονη γυναίκα επέζησε μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε σπίτι στο Wichit.

Η Αστυνομία του Wichit ειδοποιήθηκε για το περιστατικό το βράδυ της 9ης Μαΐου 2023, σε μια κατοικία σε μια πολυκατοικία στο Wichit, Mueang Phuket.

Η αστυνομία και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σπίτι μετά από μια επείγουσα κλήση και βρήκαν σε ένα τραπέζι φαγητού τη γυναίκα που επέζησε, η οποία αναγνωρίστηκε από την αστυνομία του Wichit μόνο ως η κυρία Manee, 57 ετών, η οποία ήταν ακόμα συνειδητή, ήρεμη και συνειδητοποιημένη παρά τα τραύματά της. Είχε υποστεί τραύματα από ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο που είχε βαρύνει το πρόσωπό της.

Στο πάτωμα της τραπεζαρίας η αστυνομία βρήκε το σώμα ενός άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Jak, 56 ετών, από το Chumphon. Βρέθηκε ένα τραύμα από σφαίρα στον κρόταφο. Σε μια καρέκλα εκεί κοντά βρέθηκε ένα πιστόλι με έξι σφαίρες μέσα.

Η κυρία Manee είπε στην αστυνομία του Wichit ότι αυτή και ο κύριος Jak ήταν ζευγάρι και είχαν μια λεκτική διαμάχη στην οποία ξεκαθάρισε ότι ήθελε να τερματίσει τη σχέση της με τον κύριο Jak.

Ο Τζακ εξοργίστηκε πριν ανοίξει πυρ εναντίον της, αλλά έχασε ζωτικά όργανα και κυρίως βοσκούσε το πρόσωπό της. Ο Τζακ αυτοπυροβολήθηκε αμέσως αφού πυροβόλησε κατά του Μανέ.

Η αστυνομία του Wichit συνεχίζει την έρευνά της μέχρι την ώρα του Τύπου και η Manee μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τα τραύματά της, τα οποία δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.