Μικρά σκάφη στο Πουκέτ θα απαγορευθούν στη θάλασσα για τις επόμενες μέρες

Πουκέτ -

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ εξέδωσε μια προειδοποίηση που θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τα μικρά σκάφη να βγαίνουν από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα τις επόμενες ημέρες.

Ο Αρχηγός του Ναυτικού Γραφείου του Πουκέτ κ. Nachapong Pranit είπε στο Phuket Express ότι σύμφωνα με το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα (TMD), κατά τη διάρκεια της 11ης Μαΐουth έως Μάιο 14th θα σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις με ισχυρά κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν ύψους έως και τεσσάρων μέτρων στην ανοιχτή θάλασσα ή ύψους άνω των τεσσάρων μέτρων σε περιοχή με καταιγίδα.

Το ναυτικό γραφείο του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση προς τους καπετάνιους σκαφών να είναι πιο προσεκτικοί όταν ταξιδεύουν στη θάλασσα. Σε μικρά σκάφη μήκους μικρότερου των 13 μέτρων θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η έξοδος από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα από τις 11 Μαΐουth έως Μάιο 14th 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.