Εντοπίστηκε καρχαρίας φάλαινας στον κόλπο Maya στο Krabi

Κράμπι –

Ένας τεράστιος φαλαινοκαρχαρίας εθεάθη στον κόλπο Maya στο Ao Nang του Krabi.

Ο κ. Winit Toh Lang, 50 ετών, ένας καπετάνιος σκάφους με μακριά ουρά είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ταξίδευε με ένα ξένο ζευγάρι από τον κόλπο Loh Sama με κατεύθυνση προς τον κόλπο Maya στο Εθνικό Πάρκο Hat Nopparat Thara – Mu Ko Phi Phi .

Όταν έφτασαν στο Hua Laem, 500 μέτρα από τον κόλπο Maya, ο φαλαινοκαρχαρίας κολύμπησε κοντά στη βάρκα για περίπου 10 λεπτά. Ο καπετάνιος του σκάφους έσβησε τη μηχανή του σκάφους.

Τόσο οι τουρίστες όσο και ο καπετάνιος του σκάφους ήταν πολύ χαρούμενοι που είδαν τον φαλαινοκαρχαρία που δεν είχαν ξαναδεί.

Οι φαλαινοκαρχαρίες σπάνια παρατηρούνται γύρω από τον κόλπο Μάγια.

Πέρυσι δύο φαλαινοκαρχαρίες είδαν κοντά σε ένα νησί στο Κράμπι, ενθουσιάζοντας ντόπιους και αξιωματούχους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.