Χιλιάδες άνθρωποι καλωσορίζουν τον Prayut Chan-O-Cha στην προεκλογική συγκέντρωση στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Περισσότεροι από 12,000 άνθρωποι στο Πουκέτ καλωσόρισαν τον Prayut Chan-O-Cha και το κόμμα του για να προωθήσουν την ελπίδα του για επανεκλογή.

Την Κυριακή (7 Μαΐουth) Ο υποψήφιος πρωθυπουργός Prayut Chan-O-Cha και η ομάδα του για το Κόμμα των Ηνωμένων Εθνών της Ταϊλάνδης έφτασαν στο Saphan Hin όπου τους υποδέχτηκαν περισσότεροι από 12,000 άνθρωποι στο Πουκέτ που υποστήριζαν τον ίδιο και το κόμμα.

Ο Prayut είπε στη σκηνή σε μια νότια διάλεκτο: «Μου έλειψαν οι άνθρωποι του Πουκέτ στο Νότο (Kid Tueng Jang Hoo). Μου αρέσει να τρώω φαγητό Πουκέτ καθώς είναι πολύ νόστιμο (Roi Jang Hoo). Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω πολλούς ανθρώπους στο Πουκέτ να με καλωσορίζουν.”

Ο Prayut προώθησε τον εαυτό του και την ομάδα του. Είπε, «Στο παρελθόν είχα συμφωνήσει να ανοίξω το «Phuket Sandbox» κατά τη διάρκεια της κατάστασης του Covid – 19, επειδή είμαι βέβαιος ότι το Πουκέτ είναι μια από τις καλύτερες τουριστικές πόλεις στον κόσμο. Επιπλέον, για το Phuket Expo 2028 στο οποίο το Πουκέτ στοχεύει να είναι ο οικοδεσπότης θα είναι ένα καλύτερο μέλλον για το Πουκέτ.»

Η μελλοντική πολιτική για το κόμμα του, το Ηνωμένο Ταϊλανδικό Έθνος, έχει ως στόχο να υποστηρίξει τους ανθρώπους του Πουκέτ να έχουν μια καλύτερη ζωή και να υποστηρίξουν τον τουρισμό.

Ημέρα γενικών εκλογών είναι η Κυριακή 14 Μαΐου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.