Τα εκλογικά τμήματα του Πουκέτ Βλέπουν μεγάλα πλήθη πρώτων ψηφοφόρων

Πουκέτ -

Τα εκλογικά τμήματα στο Πουκέτ είδαν μεγάλα πλήθη από πρόωρους ψηφοφόρους παρά τη ζέστη.

Η εκ των προτέρων ψηφοφορία στην επαρχία του Πουκέτ χαρακτηρίστηκε από μια πολύβουη και φρενήρη ατμόσφαιρα νωρίς το πρωί. Το Επαρχιακό Μέγαρο, που ορίστηκε ως το εκλογικό κέντρο για τους ψηφοφόρους από τις κοντινές επαρχίες, ήταν γεμάτο από ψηφοφόρους, που αποτελούνταν κυρίως από άτομα σε ηλικία εργασίας και νεαρά άτομα που ήθελαν να ψηφίσουν νωρίς.

Ως αποτέλεσμα, υπήρχε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους που οδηγούσαν στο εκλογικό τμήμα, που οδήγησε πολλούς ανθρώπους να σταθμεύσουν τα οχήματά τους σε απόσταση από το εκλογικό κέντρο.

Το Πουκέτ έχει χωρίσει τα εκλογικά του τμήματα για ψηφοφόρους από τις γύρω επαρχίες σε τρεις εκλογικές περιφέρειες. Η εκλογική περιφέρεια 1 βρίσκεται στο Επαρχιακό Μέγαρο, με 15,759 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους. Η εκλογική περιφέρεια 2 βρίσκεται στο πάρκο Suan Sri Phuwanat στην υποπεριφέρεια Wichit, με 5,858 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους. Τέλος, η εκλογική περιφέρεια 3 βρίσκεται στο σχολείο Choeng Talay Wittaya με 7,342 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους.

Το Phuket Express πήρε συνέντευξη από μερικούς από τους ψηφοφόρους και τους είπαν ότι επέλεξαν να ψηφίσουν το πρωί καθώς ο καιρός ήταν ακόμα δροσερός και ήθελαν να τελειώσουν την ψηφοφορία πριν πάνε στη δουλειά ή βγάλουν τα παιδιά τους έξω για ένα ταξίδι.

Κάλεσαν επίσης τους αξιωματούχους να μεριμνήσουν για τον έλεγχο της κυκλοφορίας.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.