Πραγματοποιείται πρόωρη ψηφοφορία σε όλη την Ταϊλάνδη πριν από τις γενικές εκλογές

Τσονμπούρι -

Η ατμόσφαιρα προκαταρκτικής ψηφοφορίας τόσο εντός όσο και εκτός της εκλογικής περιφέρειας 8 και 9 της επαρχίας Τσονμπούρι σήμερα το πρωί, 7 Μαΐου, ήταν αρκετά ταραχώδης καθώς περισσότεροι από 40,000 άνθρωποι πρόκειται να ψηφίσουν σήμερα.

Αυτή η σκηνή επαναλήφθηκε σήμερα το πρωί σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του Πουκέτ, καθώς οι ψηφοφόροι βγήκαν σε όλη την Ταϊλάνδη για να ψηφίσουν στο μέλλον της Ταϊλάνδης.

Στην περιοχή οικιακής κάλυψης του TPN Media στην Πατάγια, πολλοί άνθρωποι βγήκαν νωρίς το πρωί για να κατευθυνθούν στο εκλογικό τμήμα στο Muang Pattaya 2 School προκειμένου να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση στην οδό Sukhumvit και ο ζεστός καιρός, ανέφερε η ομάδα της Pattaya News. Η TPN Media κατέχει το Phuket Express.


Το περιφερειακό γραφείο του Banglamung και οι αξιωματούχοι της Εκλογικής Επιτροπής ήταν παρόντες στο εκλογικό τμήμα για να ελέγξουν τους ψηφοφόρους, να παράσχουν καθοδήγηση και να διευκολύνουν τη διαδικασία ψηφοφορίας.

Στο Chonburi, έχουν εγγραφεί συνολικά 29,173 άτομα για πρόωρη ψηφοφορία στην εκλογική περιφέρεια 8, ενώ η εκλογική περιφέρεια 9 έχει συνολικά 9,977 άτομα.
Οι ψηφοφόροι προειδοποιούνται να παραμείνουν ενυδατωμένοι και να αποφεύγουν την υπερβολική έκθεση στον ήλιο για να αποφύγουν ασθένειες που σχετίζονται με τη ζέστη.

Σε εθνικό επίπεδο, οι άνθρωποι καλούνται επίσης να αναφέρουν οποιαδήποτε παρατυπία μπορεί να διαπιστώσουν κατά τη διάρκεια των εκλογών καλώντας το 191 ή το 1599 ανά πάσα στιγμή ή επικοινωνώντας με την τηλεφωνική γραμμή της ΕΚ στο 1444.

Οι ουσιαστικές εκλογές είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο όταν η πλειοψηφία του κοινού θα ψηφίσει, στις 14 Μαΐου. Όπως αυτό το Σαββατοκύριακο, η απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ θα ισχύει από τις 6:13 στις 6 Μαΐου έως τις 14:XNUMX στις XNUMX Μαΐου σε εθνικό επίπεδο στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με τους εκλογικούς νόμους της Ταϊλάνδης.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/