Γυναίκα συνελήφθη στο Πουκέτ για εμπλοκή σε μεγάλη κατάσχεση Meth στη Νότια Ταϊλάνδη

Πουκέτ -

Μια γυναίκα συνελήφθη στο Πουκέτ επειδή φέρεται να εμπλέκεται στην παράνομη κατοχή τεσσάρων κιλών κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 400,000 χαπιών μεθαμφεταμίνης στο Nakhon Si Thammarat.

Η αστυνομία συνέλαβε μια γυναίκα την οποία αναγνώρισε μόνο ως την κυρία Jaruwan κοντά σε ένα ψιλικατζίδικο στο Talad Yai, στο Mueang Phuket.

Η σύλληψη έγινε αφότου η αστυνομία στο Nakhon Si Thammarat συνέλαβε για πρώτη φορά έναν άνδρα που αναγνώρισε μόνο ως τον κύριο Phonchai με τέσσερα κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 400,000 χάπια μεθαμφεταμίνης νωρίτερα αυτόν τον μήνα μετά από πληροφορία.

Η αστυνομία που ερευνούσε τη μεγάλη κατάσχεση ναρκωτικών ανακάλυψε αργότερα ότι η κυρία Jaruwan είναι η κοπέλα του κ. Phonchai και φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Η κυρία Jaruwan βρέθηκε να κρύβεται από τις αρχές στο Πουκέτ και να προσπαθεί να αποφύγει τη σύλληψη. Οδηγήθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα Tha Sala στο Nakhon Si Thammarat για να αντιμετωπίσει πολλές κατηγορίες σχετικά με την αρχική κατάσχεση ναρκωτικών.

***************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.