Ο Ουκρανός συνελήφθη για παράνομη εργασία στο νησί Pha Ngan

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Naew Na

Νησί Pha Ngan, Surat Thani -

Ένας Ουκρανός συνελήφθη επειδή φέρεται να εργαζόταν παράνομα για έναν χειριστή ενοικίασης μοτοσυκλετών στο νησί Pha Ngan.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Surat Thani είπαν στο Phuket Express σήμερα (6 Μαΐου) ότι συνέλαβαν έναν 45χρονο Ουκρανό την Πέμπτη (4 Μαΐου) που ήταν η ημέρα που Κόμμα Πλήρης Σελήνης πραγματοποιήθηκε. Συνελήφθη σε δημόσιο χώρο στάθμευσης όπου ήταν σταθμευμένα 23 ενοικιαζόμενα μηχανάκια.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο Ουκρανός εισήλθε στην Ταϊλάνδη μέσω του Satun Immigration. Η βίζα του ισχύει μέχρι τις 18 Μαΐου 2023. Δεν είχε άδεια εργασίας. Αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι όλες οι ενοικιαζόμενες μοτοσικλέτες ανήκουν στην εταιρεία ενοικίασης, αλλά φέρεται να τον είδαν αξιωματικοί της Μετανάστευσης να φροντίζουν τις μοτοσικλέτες όταν οι πελάτες επέστρεψαν τις μοτοσικλέτες που είχαν νοικιάσει.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Koh Pha Ngan και κατηγορήθηκε για στάθμευση σε χώρο μη στάθμευσης και εργασία χωρίς άδεια εργασίας. Η εταιρεία ενοικίασης μοτοσυκλετών αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόσληψης αλλοδαπού στην εταιρεία χωρίς άδεια εργασίας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.