Αλλοδαπός πιάστηκε στα χέρια που φέρεται να προσπαθούσε να κλέψει κάνναβη από κατάστημα στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας αλλοδαπός τουρίστας πιάστηκε στα χέρια ενώ φέρεται να προσπαθούσε να κλέψει κάνναβη σε ένα ψιλικατζίδικο στην Πατόνγκ.

Οι τοπικές ειδήσεις αναφέρθηκαν αυτήν την εβδομάδα με μερικά πλάνα CCTV από ένα ψιλικατζίδικο στην οδό Rat Uthit 200 Pi Road στην Patong κοντά στην αγορά OTP.

Ο άγνωστος άνδρας αλλοδαπός τουρίστας φαινόταν ξεκάθαρα στα πλάνα του CCTV. Εθεάθη να μαζεύει κάνναβη από έναν πάγκο πριν τη βάλει στην τσάντα του.

Δυστυχώς, έπεσε κατά λάθος λίγο πριν το καταλάβει ο πωλητής του καταστήματος. Ο αλλοδαπός τουρίστας επέστρεψε την κλεμμένη κάνναβη στον πωλητή.

Ωστόσο, ο πωλητής είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν έκαναν καμία νομική ενέργεια με τον τουρίστα.

Παρόλα αυτά, τα πλάνα CCTV κυκλοφόρησαν αργότερα ως αποτρεπτικό παράγοντα για άλλους πιθανούς κλέφτες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.