Το πάρτι της Πανσέληνου στο νησί Pha Ngan παράγει 500 εκατομμύρια μπατ

Νησί Pha Ngan, Surat Thani -

Περισσότεροι από 20,000 τουρίστες συμμετείχαν στο 5ο πάρτι της Πανσέληνου του 2023 στο νησί Pha Ngan, το οποίο έχει δημιουργήσει τουλάχιστον 500 εκατομμύρια μπατ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Περισσότεροι από 10,000 τουρίστες συμμετέχουν στους 5th Πάρτι για Πανσέληνο φέτος στο νησί Pha Ngan.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Full Moon Party πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (4 Μαΐουth) στην παραλία Rin στην υποπεριοχή Baan Tai στο νησί Pha Ngan.

Ο Διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Sukun Phrommai και ο Κυβερνήτης του Surat Thani κ. Wichawut Jintoe επιθεώρησαν το πάρτι της Πανσέληνου το βράδυ της Πέμπτης. Ο υποστράτηγος Sukun είπε στο TPN Media ότι περισσότεροι από 20,000 τουρίστες συμμετείχαν στο πάρτι της Πανσέληνου, το οποίο έχει δημιουργήσει τουλάχιστον 500 εκατομμύρια μπατ. Οι αξιωματικοί επικεντρώθηκαν αυστηρά στην ασφάλεια των τουριστών, εν τω μεταξύ, οι επιχειρηματίες και οι ντόπιοι κλήθηκαν να είναι καλοί οικοδεσπότες στην υποδοχή των τουριστών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.