Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από τρύπημα προστατευτικού κιγκλιδώματος σε μίνι βαν στο Nakhon Si Thammarat

Nakhon Si Thammarat –

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένα μίνι βαν συνετρίβη πριν διαπεράσει ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα στην περιοχή Thung Song.

Η αστυνομία Thung Song ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το πρωί της Πέμπτης (4 Μαΐουth) στην οδό Asia Nakhon Si – Bangkok στην υποπεριοχή Cha Mai. Στο σημείο έφτασαν μέλη της έκτακτης ανάγκης για να διαπιστώσουν ότι ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα είχε τρυπήσει ένα μίνι βαν στην αριστερή πλευρά.

Τρεις υπήκοοι της Μιανμάρ (Δύο άνδρες και μία γυναίκα) τραυματίστηκαν σοβαρά. Το πόδι της γυναίκας της Μιανμάρ βρέθηκε έξω από το μίνι βαν και είχε ακρωτηριαστεί πλήρως στο ατύχημα. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε ένα κοντινό νοσοκομείο και δεν αναγνωρίστηκαν με το όνομά τους από τους συνεργάτες διάσωσης.

Η αστυνομία του Thung Song συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος και να εξετάσει περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Σε άλλες πρόσφατες ειδήσεις σχετικά με ατυχήματα με μίνι βαν στην ίδια περιοχή:

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πέντε τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση ενός μίνι βαν από την Μπανγκόκ με ένα τρέιλερ στην περιοχή Thung Yai, Nakhon Si Thammarat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.