Περισσότεροι από 10,000 τουρίστες συμμετέχουν σε πάρτι με πανσέληνο στο νησί Pha Ngan

Νησί Pha Ngan, Surat Thani -

Περισσότεροι από 10,000 τουρίστες συμμετέχουν στους 5th Πάρτι για Πανσέληνο φέτος στο νησί Pha Ngan.

Οι τουρίστες περίμεναν βάρκες στην προβλήτα στο Baan Bang Rak, στην υποπεριφέρεια Bo Phut στο νησί Samui την Πέμπτη (4 Μαΐουth). Κατευθύνονται στην παραλία Rin στην υποπεριφέρεια Baan Tai, στο νησί Pha Ngan για να συμμετάσχουν στο πέμπτο πάρτι της Πανσέληνου φέτος το βράδυ της Πέμπτης. Χρειάζεται μισή ώρα από το νησί Samui μέχρι την παραλία Rin στο νησί Pha Ngan.

Ο Κυβερνήτης του Σουράτ Τάνι κ. Wichawut Jintoe είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι οι αξιωματούχοι πρέπει να επικεντρωθούν αυστηρά στην ασφάλεια των τουριστών, ειδικά τόσο στις προβλήτες όσο και στο πάρτι της Πανσέληνου. Οι υπεύθυνοι επιχειρήσεων προτρέπουν τους ντόπιους να είναι καλοί οικοδεσπότες και να καλωσορίζουν τους τουρίστες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.