Ρώσοι τουρίστες εξακολουθούν να είναι κορυφαίοι επισκέπτες του Πουκέτ τον Απρίλιο. Ακολουθούν Κινέζοι

Πουκέτ -

Οι Ρώσοι τουρίστες εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των επισκεπτών του Πουκέτ τον Απρίλιο και ακολουθούν οι Κινέζοι.

Το Phuket Immigration στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ ανέφερε τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία αφίξεων από την 1η Απριλίουst έως 30 Απριλίου 2023.

Ο συνολικός αριθμός των διεθνών τουριστών ήταν 304,485. Από αυτούς οι Ρώσοι υπήκοοι ήταν οι πρώτοι με 63,476 επισκέπτες, αλλά αυτό ήταν χαμηλότερο από τον περασμένο μήνα.

Κατά σειρά, οι άλλες κορυφαίες χώρες αφίξεων:

Κινέζικα – 46,697 (υψηλότερο από τον προηγούμενο μήνα)

Ινδοί – 24,897

Αυστραλός – 23,307

Βρετανοί – 17,552

Έξι κρουαζιερόπλοια επισκέφτηκαν το Πουκέτ. Οι Σιγκαπούροι είναι οι κορυφαίοι επισκέπτες μέσω θαλάσσιων αφίξεων που ήταν 5,905 άτομα συνολικά.

Σε παρόμοια πρόσφατη είδηση:

Περισσότερα κινεζικά τουριστικά γκρουπ αναμένεται να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη για επερχόμενες μεγάλες διακοπές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της εργάσιμης ημέρας, που πέφτει αυτό το προσεχές Σαββατοκύριακο με την πραγματική εργατική ημέρα την XNUMXη Μαΐου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.