Συνελήφθη άνδρας με καρχαρίες ύφαλου στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας συνελήφθη με τέσσερις μαύρους καρχαρίες στο ακρωτήριο Panwa στο Wichit.

Το Κέντρο Διατήρησης Θαλάσσιων Πόρων του Πουκέτ είπε στο Phuket Express την Τρίτη (2 Μαΐουnd) ότι συνέλαβαν έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Ντις, 22 ετών, στο ακρωτήριο Panwa στο Wichit. Κατασχέθηκαν από αυτόν τέσσερις καρχαρίες με μαύρη άκρη υφάλου μήκους μικρότερου των 50 εκατοστών.

Ο κ. Ντις οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Γουίτσιτ για φερόμενη παραβίαση των εντολών της ανακοίνωσης του Υπουργείου Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος των Ζωνών Προστασίας Περιβάλλοντος στο Πουκέτ.

Οι ζώνες προστασίας στο Πουκέτ περιλαμβάνουν το ακρωτήριο Panwa στο Wichit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.