Έναρξη Σαββατοκύριακου διακοπών, Η μετανάστευση στην Ταϊλάνδη κλειστή, Απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ εισερχόμενη

Ταϊλάνδη-

Ένα τετραήμερο Σαββατοκύριακο ξεκινά για μεγάλο μέρος της Ταϊλάνδης αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της Ημέρας Στέψης και ένα Σαββατοκύριακο πρόωρης ψηφοφορίας για τις εκλογές στην Ταϊλάνδη.

Το Σαββατοκύριακο επιφέρει επίσης 24ωρη απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ στην Ταϊλάνδη από τις 6:6 το Σάββατο 6 Μαΐου έως τις 7:XNUMX την Κυριακή, XNUMX Μαΐου. Αυτό οφείλεται στους εκλογικούς νόμους της Ταϊλάνδης. Αυτό θα επαναληφθεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια των πραγματικών εκλογών, αυτό το Σαββατοκύριακο είναι για πρόωρη ψηφοφορία. Αυτό θα δει δημοφιλείς χώρους νυχτερινής διασκέδασης και μπαρ να κλείνουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σε όλη τη χώρα. Θα απαγορευθούν όλες οι πωλήσεις αλκοόλ, ακόμη και σε ψιλικατζίδικα. Τα εστιατόρια θα είναι ανοιχτά αλλά δεν μπορούν να σερβίρουν αλκοόλ.

Τα κυβερνητικά γραφεία, συμπεριλαμβανομένου του Ταϊλανδικού Immigration, θα παραμείνουν κλειστά από την Πέμπτη 4 Μαΐου και θα ανοίξουν ξανά τη Δευτέρα το πρωί, 8 Μαΐου. Πολλές τράπεζες και ιδιωτικές επιχειρήσεις ενδέχεται επίσης να κλείσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, συνιστάται να ελέγξετε εκ των προτέρων.

Η Ημέρα της Στέψης γιορτάζει τη στέψη του Βασιλιά στην Ταϊλάνδη. Ωστόσο, η Βασιλική του Μεγαλειότητα θα πραγματοποιήσει πραγματικά ένα ταξίδι στο εξωτερικό στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μαζί με την Αυτής Βασιλική Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.