Φορτηγό προσέκρουσε στο φαρμακείο Krabi, υπαίτιος βλάβης φρένων

Κράμπι –

Ένας οδηγός κατηγόρησε τη βλάβη του φρένου μετά από σύγκρουση μιας πίστας σε φαρμακείο στο Mueang Krabi.

Η αστυνομία του Mueang Krabi ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης (2 Μαΐουnd) στην οδό Sri Trang στη διασταύρωση Talad Gao στο Krabi Yai. Έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε τοπικό φαρμακείο. Το φαρμακείο υπέστη ζημιές αλλά ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Sirisak Chaiudom, 50, είπε στο Phuket Express ότι δεν μπορούσε να φρενάρει όταν το φορτηγό κατέβαινε από μια πλαγιά. Αποφάσισε να τρακάρει στην άκρη του δρόμου αντί για άλλα οχήματα στα κόκκινα φανάρια.

Η εταιρεία φορτηγών, η οποία δεν κατονομάστηκε αμέσως από την αστυνομία του Mueang Krabi, φέρεται να έχει αναλάβει την ευθύνη για όλες τις ζημιές στο φαρμακείο.

Σε παρόμοιες πρόσφατες ειδήσεις για την κυκλοφορία του Krabi:

Ένας οδηγός τραυματίστηκε και 43 επιβάτες επέζησαν μετά από σύγκρουση λεωφορείου σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Klong Tom.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.