Τραυματίστηκε οδηγός, 43 επιβάτες επιβίωσαν μετά από ατύχημα λεωφορείου στο Κράμπι

Κράμπι –

Ένας οδηγός τραυματίστηκε και 43 επιβάτες επέζησαν μετά από σύγκρουση λεωφορείου σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Klong Tom.

Η Πρόληψη και Μετριασμός Καταστροφών του Krabi (DDPM) είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (1 Μαΐουst) ειδοποιήθηκαν ότι ένα λεωφορείο έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην οδό Petch Kasem στην περιοχή South Klong Tom.

Μάρτυρες στο σημείο είπαν ότι μια νταλίκα έκοψε μπροστά από το λεωφορείο. Ο οδηγός του λεωφορείου απέφυγε τη σύγκρουση πριν προσκρούσει στην κολόνα του ρεύματος.

Το λεωφορείο ταξίδευε από το Σατούν προς το Πουκέτ. Υπήρχαν 42 επιβάτες και το πλήρωμα του λεωφορείου. Ο οδηγός τραυματίστηκε μέτρια ενώ άλλοι 33 τραυματίστηκαν ελαφρά. Μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία.

Τα ονόματα των εμπλεκομένων στο ατύχημα δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Ταϊλάνδης και δεν ήταν σαφές εάν θα υπάρξουν άμεσες νομικές κατηγορίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.